Imádnivaló nők

szerda, április 02, 2014

Olykor mindenkinek elkél egy kis inspiráció és vérfrissítés minden téren. 
Számomra fontos az, hogy csak olyasvalamiből próbáljak inspirációt meríteni, ami nekem példaértékű lehet. Még inkább, ha divatról meg hasonlókról van szó, mert ebben a műfajban aztán végképp nem mindegy, hogy milyen álmokat kergetünk magunk előtt, ellentétben azzal, ami a valóság. Ugyanakkor tisztában kell legyünk az adottságainkkal, képességeinkkel és ne kergessünk hiú ábrándokat. Elsőként a reális önképünk kialakításán kell ügyködnünk. Állítom, hogy minden olyan, amilyennek magát látja. Higgyük el hogy mi is Victoria' s Secret modellek vagyunk és mindenki a pillantásunkat lesi. Ezen múlik a kisugárzás, ami igazán széppé és megkapóvá tehet bárkit, ez a nők pikantériája, hát miért ne rendelkezhetne ezzel mindenki? 
A 21. századi nő igenis lehet karcsú és telt idomú egyaránt, nem kell piszkafalábnak lenni, és még csak az sem hátrány, ha az ember alacsony, vagy ha nem rendelkezik kimagasló adottságokkal. Mert minden fejben dől el.
Hogy higgyetek a szemeteknek, összeszedtem nektek négy teljesen más karakterű nőt, akik egyformán gyönyörűek, nézzétek csak:


Palvin Barbara
Kislányos arc, tehetség és hungaricum.

Nekem ő a személyes kedvencem, mert szerintem ő az a csaj, akivel ha megnéz az ember egy interjút, akkor biztos, hogy mosolyogni és nevetni fog. Remek kisugárzása van, egyik kedvenc modellem. Plusz még, jó példa arra, hogy a modellek is lehetnek valamivel teltebb idomúak. ............................................................................................................

Miranda Kerr
A vékony és egzotikus kismama.


Tényleg ő az a nő, akiről soha de soha nem fogom elhinni, hogy már édesanya. De azok számára, akik szintén a várandóság időszakában járnak, elmondanám, hogy nem lehetetlen a feszes test-gyerekvállalás összeegyeztetése. Tökéletesebb példát nem is hozhattam volna erre a célzára, mint ezt az Ausztrál szépséget.
............................................................................................................

Emilia Clarke
Az igazi menyecske a szomszédból.

Nincsennek kirívó karakterei, de pont ezért remekül megtestesíti az egyszerű lányt a szomdéból, aki nem mellesleg igen megkapó. Szerintem neki van a felsoroltak közül a legtökéletesebb testalkata, mert egyszerre van melle és kerek fene, ugyanakkor fantasztikusan lapos hasa. A megjelenése vidámságot és szexiséget  sugázor.
............................................................................................................

Emma Watson
A fiús ám szexi.

A rövid hajjal vigyázni kell, mert azzal nagyon mellé lehet nyúlni, főleg akkor, ha az ember nem tudja magáról, hogy ő mennyire rendelkezik nőcis arcberendezéssel. Ellentétben Emmával, aki tündököl még ígyis. A fiús alkatával, a rövid hajával is ugyanolyan nőies, mint a fenti nők. Oda vagyok az elegáns és mértéktartó stílusáért, nálam megjelenésben ő viszi a pálmát. ............................................................................................................


Ők voltak tehát a személyes kedvenceim, akiknek a képeit szeretem böngészni instagrammon, vagy egyéb közösségi oldalakon, képkeresőkben. Mindannyian más-más alapanyagból dolgoznak, a végeredmény mégis csodaszép. Úgyhogy tényleg azt üzenném végül, hogy próbáljátok elfogadni önmagatokat és a lehető legjobban kihozni az adottságaitokból. Mindenki keresse meg a benne rejlő kincseket, mert azok ott rejteznek, csak észre kell, hogy vegyük őket.

képek forrása: Google

You Might Also Like

5 megjegyzés

 1. Palvin Barbara and Emma Watson are my favourite. i don't know why but I don't like Miranda Kerr so much!
  www.bonjourchiara.com
  Bonjourchiara Facebook Page
  Bloglovin Bonjourchiara

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. I agree with your argument, but she was a great example to this post, about every body pshysic could be beautiful (okey, she is a model).
   Thanks for your comment! :)

   Törlés
 2. I'm in love with no. 1 and 2 :)) <3

  withoutanyweight.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Thanx for coment in my blog. I am your 39 follower. Please follow me back.:)
  http://smellofpeony.blogspot.de

  VálaszTörlés
 4. Thank you for your comment on my blog. I'm following you now on GFC #52. Please follow back. Check out my LOOKBOOK

  Louisa Moje
  http://lapassionvoutee.blogspot.com/

  VálaszTörlés

Subscribe