TONY&GUY Fashionweek Budapest 2014

vasárnap, április 13, 2014

Ezen a hétvégén egy újabb divatbemutató világába kalauzollak titeket. Nem kisebb rendezvénybe nyerhettek betekintést, mint maga a TONY&GUY Fashion Week Budapest A/W 2014-be.
A nagy divatvárosok sorába már nem csak Milánó, New York és Párizs sorolható, immáron Budapest is méltó helyet kapott köztük. Igaz, nem olyan léptékű, szerényebb és feltörekvőbb, de mégis csak ott van a nagyok között. Ezt a koncepciót elősegítve jött léttre Fashion Week Budapest rendezvény, mely a nagy divatvárosokhoz hasonlóan lehetőséget ad a hazai divattervezőknek arra, hogy bemutassák a következő szezonra tervezett ruháikat, ezzel a trendet is diktálva.A rendezvény a nevével ellentétben csak egy napos. Ám, ezen az egy napon bemutatásra kerültek olyan híres hazai tervezők, mint Anda Emília, a Je Suis Belle, Nubu, Use Unused és nem utolsó sorban Szegeti Kata kollekciói. Délelőtt tízenegy órai kezdéssel, egészen este kilenc óráig várta a nagyérdemű érdeklődőket a Palazzo Dorottya kifutóvá avanzsált díszterme. Megcsodálhattuk hogy a fekete lesz az őszi/téli kollekció legkiemelkedőbb színe, az egyszerűség még mindig nagyszerű és megtapasztalhattuk, hogy igenis lehetnek hordhatóak a dizájner darabok. A köztes idők alatt pedig felfrissíthettük magunkat egy-két limonádéval, vagy valami erősebbel,vagy akár választhattunk az ínícsiklandozó falatok közül, és az elbóbiskolóknak is lehetőségük volt felébredni a Dolce Gusto kávék jóvoltából. S miután mindenki jóllakott, megcsodálhatta a lounge-ra szánt további márkák installációit, mint a The Four, Anh Tuan avagy Dóri Tomcsányi pár darabját.


Sajnos a képeim fele elveszett egy zseniális technikai malűrnek köszönhetően, de azért a megmaradt divatbemutató dokumentációkat meg is mutatnám. Kezdve azzal a tervező trióval, akikről már múlthéten is olvashattatok. 

NUBU
JE SUIS BELLEUSE UNUSEDMiután pedig eleget legeltettük a szemeinket a ruhakollekciókok, kicsit elmerülhetünk a hely részleteiben, ami méltó helyként szolgált a rendezvény számára. A Palazzo Dorottya, a Vörösmarty tér szomszédságában levő csodaszép és részleteiben változatos helyet biztosított az esemény számára, melynek termein keresztül más-más világba nyerhettünk betekintést. Nagyszerű, elegáns és színvonalas eseményen vehettünk részt, nem túlzás ha azt mondom, hogy az embernek olyan érzése lehetett, hogy egy elit világba csöppent. 
Még szeretném még megemlíteni a rendezvényről, hogy ne féljen senki regisztrálni, ha tényleg el szeretne egy ilyen nagyobb volumenű eseményre jutni. Szívesen látják a fiatal és feltörekvő bloggereket, sajtósokat, mindössze csak annyi a lényeg, hogy valahol publikáld az eseményt, ezzel is meghálálva a meghívásukat.

Végre megismerhettem az általam hőn szeretetett bloggereket személyesen is, és új ismerettségeket is köthettem. Kihagyhatatlan élmény volt számomra.

képek forrása: saját

You Might Also Like

9 megjegyzés

 1. Great fashion! Looks like a very fun event! :) But maybe you could have splitted up the blog. There are kind of too many pictures at once to appreciate each the way it deserves. Less can be more sometimes. :)

  Love
  Ninon

  Giveaway: Get an original Louis Vuitton bag on my blog until May 13th:
  http://nasty-french-temper.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks for you advice, You´re right! :)

   Törlés
 2. Looks great! The Use Unused collection is my favourite. Thank you for your lovely comment on my blog :) xx

  VálaszTörlés
 3. Great blog! Im your new follower! :)
  http://www.ylieby.blogspot.mx/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. I am so happy, thank you! :)
   I following you too.

   Törlés
 4. Totally love the Unused collection, great textures and colors. Thanks for sharing!

  K.
  http://hablemosfashion.blogspot.com/

  VálaszTörlés

Subscribe