Valentine's Day DIY

szombat, február 14, 2015


Elérkezett az év legszerelmetesebb napja, a Valentin-nap. Ezt az angolszász eredetű napot előszeretettel ünneplik a párok a világ minden táján. Nekem kicsit mindig a hálaadás jut róla az eszembe, mert ilyenkor végre hálát adhatunk azért, hogy kitart mellettünk valaki a jobb és a rosszabb napokon egyaránt. Véleményem szerint valahogy így kellene ezt  a szerelmes napot is felfogni, hogy ha már az év többi napján oly természetesnek is vesszük a párunk jelenlétét, akkor legalább február 14-én köszönjük meg neki, hogy velünk van és legyünk hálásak. 

A hálánkat pedig nem feltétlenül csak nagyobb pénzkiadással lehet kimutatni, persze, aki így szeretné, annak ez is szíve joga. Lehet az egy csecse-becse, ágyba vitt reggeli vagy még nagyobb szeretettel ekészített vacsora, esetleg pár kedves szó. Valójában ami fontos, az a szándék. Tehát, szörfözgetve a neten és rátaláltam egy-két DIY ötletre, amiből összegyűjtöttem azt a párat, amiket a legegyszerűbb elkészíteni, s amikkel egyszerűen feldobhatjátok a napotokat.

képek forrása: Google

You Might Also Like

3 megjegyzés

 1. Oh, I Like your blog and your style of writing! Also I’d like to say that you have beautiful photos! Great job! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/

  VálaszTörlés
 2. what a nice and cute DIY! thanks for sharing!

  lifeisashoe

  VálaszTörlés
 3. Omg so cute :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VálaszTörlés

Subscribe